Magánóra 

(Festészet, Grafika, Szobrászat)

Békés

MAGÁNÓRA - FESTÉSZET

A teljes kikapcsolódás érdekében választhatsz magánóráink közzül is, ahol azt a képet festheted meg a legnagyobb nyugalomban és biztonságban, ami a lelkednek a legkedvesebb.  Akár kedvenc zenéid hallgatva, melyek segítik az ecset siklását a vásznon vagy békés csendben, ha arra vágysz. Minden felmerülő kérdésedre azonnali választ és megoldási lehetőséget kapsz.
Művészeti vezető segítségével új technikákat, praktikákat, fogásokat tanulhatsz az értékes beszélgetések mellett. 


MAGÁNÓRA - GRAFIKA

Az alapoktól indulva a ceruza és papír fajtáitól kezve, hogy mit mire érdemes használni, a térábrázoláson keresztül a művészeti anatómiáig is eljuthatunk, függően attól, hogy neked mi a célod. 

A manuális alkotást előtérbe helyezve a számodra legmegfelelőbb módon építjük fel az óratervet és haladunk lépésről-lépésre a kitűzött cél felé. Akár van előképzettséged, akár az általános iskolában fogtál ceruzát utoljára a kezedben, itt gátlások és félelem nélkül tapasztalhatod meg a benned rejlő grafikus művészi éned.

Legyen szó arról, hogy grafittal szeretsz dolgozni vagy szénnel, pasztellel, esetleg a metszetek érdekelnek, magánóráink csak rólad szólnak és arról, hogy hogyan sajátíthatod el te is azt a tudást, amire vágyik a szíved.

A kiválasztott céltól függően a személyes órák mellett vannak online grafika óráink is, ahol kényelmesen otthonról is dolgozhatunk együtt és videóhíváson keresztül segítjük fejlődésed. 

Garantáltan jó hangulatú és fejlesztő órákon vehetsz részt, hisz az óra témaköre mindig a te érdeklődésed szerint épül fel. 


MAGÁNÓRA - SZOBRÁSZAT

Ha szeretnél szórakozás közben tanulni és térben alkotni, akkor itt a helyed. 

Agyagot, műanyagot, fémet, papírt vagy fát használva, közösen, jó beszélgetések közben a szobrászati alapismeretektől kezdve anyagismeretet is magadba táplálhatsz, miközben gyerekjátékként hozod létre a saját szobrodat.  

Az órák  nem igényelnek előképzettséget. A célkitűzést követően, egyéni óramenetet kínálunk számodra.