Referencia munkák

ÉLMÉNYFESTÉS a Budaházy-Fekete Kúria kertjében

Az Esszencia Enteriőr (https://www.esszenciaenterior.hu/ ) és a Budaházy-Fekete Kúria Borászat (https://www.bfk-tokaj.hu/ ) szervezésében újabb kikapcsolódással szolgálunk nektek festői helyen, békés élményekkel és finom ízekkel. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt meleg, nyári napokon egy kis kikapcsolódásra.


MŰVÉSZI DÉLUTÁN a Deutsche Telekom IT Solutions falai között

Csapatépítő festés a munkahelyeden? Hát persze! Így könnyedén elröppen minden gondod festés közben.  


FESTŐI PILLANATOK az openhouse irodaházban

Alkotó idő az Openhouse csapatával. Mert ők mindig gondoskodnak a jó hangulatról miközben meseszép házakkal veszik körbe magukat. "A színek világában töltöttük a napunkat! Most azonban nem egy VARÁZSLATOS ingatlan tett a rabjává MINKET, hanem egy kedves lány aki megtanította nekünk hogyan használjuk az ecsetet! Azért a képen egy HÁZNAK is jutott hely! Sok élménnyel és érzéssel lettünk gazdagabbak ezen a napon és persze haza vihettük a FESTMÉNYEINKET! 


KARÁCSONYI HANGULAT a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesületével

Ismét nagyot alkottunk.
Karácsonyi békés festészeti estet tartotta Debrecenben a Nagycsaládosok Debreceni egyesülete, ahol igazi kikapcsolódásban volt részük.
Sokat mosolyogtunk és garantáltan festékesek lettünk a havas táj megfestése alatt. Természetesen negyedévente megismételjük az élményt.